Styragårdens Trädgård

Adress: Styragård, 36250 Väckelsång Visa karta

Adress: Styragård, 36250 Väckelsång

Styragårdens Trädgård är en inspirations- och trädgårdsbutik som ligger i natursköna Väckelsång.

Butiken ligger inbäddad i grönska i gammal anrik trädgårdsmiljö. I Styragårdens pietetsfullt renoverade brygghus trängs vackra bruksföremål och presenter med vackra blommor för hem och trädgård! I plantskolan hittar du både vanliga och ovanliga växter. Detta i en lugn och inspirerande miljö med planteringar och knastrande grusgångar.
Växter kommer från trädgårdens egen odling eller andra välrenommerade trädgårdsmästare. De växter som saluförs är utvalda med omsorg och byts alltid ut så att de bästa och mest odlingsvärda sorterna är de som säljs! Styragården gör alltid sitt bästa för att förverkliga dina trädgårdsdrömmar!

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Korrö, STF Hotell

Avstånd: 17,6 km
Korrö - med naturen runt hörnet! De flesta som kommer hit första gången blir helt tagna av miljön, både av naturen och hantverksbyn.
Vandrarhem och grupplogi

Korrö, STF Vandrarhem

Avstånd: 17,6 km
Korrö - med naturen runt hörnet! De flesta som kommer hit första gången blir helt tagna av miljön, både av naturen och hantverksbyn.
Campingplatser

Getnö Gård - Lake Åsnen Resort/Camping

Avstånd: 15,9 km
Getnö Gård är en vacker 3-stjärnig naturcamping på gräsbevuxen skogs- och ängsmark, med 150 generöst tilltagna platser. alla med en egen lägereld- och grillplats. Anläggningen är ett naturvårdsområde med en egen ö-grupp, mitt i vackra sjön Åsnen.