Varje steg räknas - upptäck Aktivitetsrundan

Område: Tingsryd
Kategori: Barn och Familj, Idrott, motion och hälsa, Natur och friluftsliv

Under sportlovsveckan är det ett ypperligt tillfälle att röra på sig lite extra. Vuxna, ungdomar, barn, skola eller förskola - vem du än är, varje steg räknas! Och den här gånger räknas det verkligen!

Gå, spring, cykla eller åk skidor längs Aktivitetsrundan som finns runt Väckelsångs elljusspår i anslutning till fotbollsplanerna. Registrera ditt deltagande genom att scanna QR-koden på skylten vid Aktivitetsrundans start. Följ påfartsvägen från parkeringen bakom Björkeborg och skylten hittar du längre ner på höger sida.

Aktivitetsrundan finns på 140 platser i Sverige och består av 12 skyltar som inspirerar barn och vuxna till rörelse, motion eller lugna aktiviteter. Varje övning har olika varianter som är anpassade för barn respektive vuxna. Med enkla rörelser och övningar som passar alla åldrar, nybörjar och vältränade, lockar Aktivitetsrundan fler till rörelse i vardagen.

Fina priser kommer att delas ut av arrangörerna på Aktivitetsrundan till privatpersoner, förskolor och skolor. Dessutom har de tre fina priser till de kommuner som varit mest aktiva och deltagit i eventet!

Tävlingen pågår mellan den 15 februari - 14 mars 2021. Vinnarna presenteras den 18 mars.

Tingsryds kommun och Aktivitetsrundan vill inspirera fler att röra på sig och uppleva rörelseglädje. Vi vet att vi blir friskare, mår bättre och att fysisk aktivitet förebygger sjukdomar och psykisk ohälsa.

I år är det extra viktigt att hitta alternativa möjligheter till rörelse när träning inomhus är begränsad. Så - testa något nytt och följ Aktivitetsrundan på Väckelsångs elljusspår.

Hoppas att du vill vara med!

Mer information hittar du på www.aktivitetsrundan.se.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
2 Mar
Tisdag 2 mar 2021 Väckelsång Idrottsplats
3 Mar
Onsdag 3 mar 2021 Väckelsång Idrottsplats
4 Mar
Torsdag 4 mar 2021 Väckelsång Idrottsplats
5 Mar
Fredag 5 mar 2021 Väckelsång Idrottsplats

Kontaktinformation

Kontaktperson
Fritidsenheten Tingsryds kommun
E-post
kulturofritid@tingsryd.se
Webbsida
https://www.aktivitetsrundan.se/

Bra att veta

Prisinformation
Gratis

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Tingsryds Turist information
turism@tingsryd.se
+(46) 477-441 64
Build: 2021-02-26 18:18:44, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5581.cbischannel-301.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails